fbpx

Премиум АГС Сервис

Премиум АГС е специјализиран сервис за возилата од гамата на Land Rover и Jaguar и располага со мултибренд сервис опремен по највисоките светски стандарди.

КОНТАКТИ И РАБОТНО ВРЕМЕ

ПРОДАЖБА

+389 2 615 99 30 (Продажба)
prodazba@premiumags.mk

Понеделник – Петок: 09:00 – 17:00
Сабота: 09:00 – 14:00

СЕРВИС И РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

+389 2 615 99 12
service@premiumags.mk

Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00
Сабота: 09:00 – 14:00

ЛОКАЦИЈА