fbpx

ЛОКАЦИЈА

Објектите на Премиум АГС се наоѓаат на ул. Перо Наков бр.25 во рамки на комплексот на групацијата Електроелемент. На оваа локација ќе го пронајдете новиот салон на Volvo Cars, мултибренд сервисот, како и отворените и затворените царински складови на компанијата.

  • Адреса: Перо Наков бр.25 – Скопје
  • Телефон: +389 2 615 99 30

ИСПРАТЕТЕ НИ ПОРАКА